12. marraskuuta 2017

Ruususen unessa

 
 
 
Marraskuinen tervehdys kaikille blogissa kävijöille!
 
Aikaa on kulunut kuukausia siitä kun tänne viimeksi olen kirjoitellut. Kirjoituskipinä on osaltani ollut Ruususen unessa ja me itse emme ole ehtineet Prahaan matkustaa pitkään aikaan. Praha on silti sydämissämme ja omissa ajatuksissamme lähes viikoittain.
 
Blogissani en ole käynyt useaan kuukauteen. Osa teistä on jättänyt tänä poissaoloni aikana muutamia kommentteja kommenttibokseihin, jotka tänään kävin katsomassa; osaan myös vastaamassakin. Vastaukset tulevat erittäin myöhässä, useita kuukausia - olen todella pahoillani. Mukava on kuitenkin huomata, että täällä on käyty - ehkäpä siis blogille Prahasta on pieni kolonsa tässä suuressa blogisfäärissä;  kiitos teille siitä!

En tiedä, koska tänne palailen säännöllisemmin kirjoittamaan, mutta blogi säilyy auki ja kaikkien luettavissa siitä huolimatta. Nyt tätä kirjoittaessani tunnen pienen kipinän siellä jossain, mutta katsotaan mihin aika riittää.
 
Tilapäisestä Ruususen unesta huolimatta: ihanaa loppuvuotta teille kaikille, suunnitelkaa ja tehkää reissuja Prahaan; tuohon kultaiseen ja kauniiseen kaupunkiin!
 
Terkuin,
 
Anne
 
 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig