5. toukokuuta 2011

Ulkokirpputorikausi Prahassa on alkanut


Ulkokirpputorit ovat mitä mielenkiintoisempia tutustumiskohteita, jos vanhoista ja käytetyistä tavaroista pitää. Itse emme ole näillä alla mainituilla kirppareilla käyneet, vaikka muuten kotimaassa kirppareita joskus koluankin.

Laitan kolme kirppistä vinkiksi niille, joita asia kiinnostaa.Auto Uvozilla 3.4.2010


Metroasema Kolbenova
Aseman alueella ulkokirppis kesäaikaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6-14.
Eli metrolinja B, keltainen (karttalinkki tässä). 
 

Čechův most eli Čechůvin silta
Osoite:Sillan kupeessa, mitä ilmeisemmin kaupungin puoleisella rannalla, järjestetään kirpputori viikonloppuisin aina maaliskuusta syyskuuhun. Kellonaikaa en löytänyt, mutta varmaankin ne ovat auki juuri päiväsaikaan. Täältä löytää isompiakin tavaroita, kuten huonekaluja. Pääset sinne ainakin raitiovaunulla nro 17, ja jää pois pysäkillä Právnická fakulta. Siitä on kivenheitto paikalle. (Karttalinkki tässä.)

Náměstí Miru-aukio
Täälläkin tiedon mukaan järjestetään viikonloppuisin jonkinlaiset kirpparit. Avoinna jälleen varmimmin päiväsaikaan. Pääset sinne metrolla: metrolinja A, vihreä linja, ja pysäkki Náměstí Míru. Tai raitiovaunut 4, 10, 16 ja 22, joiden pysäkki on aivan aukion vieressä.  (Karttalinkki tässä.)


Jos joku Prahan matkalainen näissä joissain innostuu käymään, olisi kiva kuulla mitä tarjontaa siellä oli ja minkälaiset kirpparit olivat yleensäkin.


Vinkit: Pragueinformation
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig