HEL- PRG ... and other Czech stories

9. tammikuuta 2017

Bleší Trhy Praha - Suuri kirpputori joka viikonloppu!No nyt on niin sanotusti markkinat! Tästäpä tulee vinkkiä teille, jotka tykkäätte käydä kirpputoreilla ja tehdä satunnaisia löytöjä. Tämän kirpputorin löysin netistä aivan sattumalta, ja todettakoon, ettemme itse ole paikassa (vielä) koskaan vierailleet. Mutta näin hieno löytö on pakko jakaa kaikille teille kirppisfaneille!

Bleší Trhy Praha -niminen kirpputorialue on auki jokaisena viikonloppuna eli lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7:00 - 13:30. Myynnissä on sekä käytettyä, että uutta tavaraa. Kuten huomaatte kellonajoista, sanoisin että "aikainen lintu madon nappaa".
Ja huomatkaa vielä: alue on suuri! Ota siis aikaa tänne tulemiseen ja täällä kulkemiseen, sekä lisäksi: miten ostoksenne kotimaahan kuljetatte : )  Näissä paikoissa nimittäin voi tulla ostetuksi toisinaan jotakin isompaa, mutta ihanuuden Suomeen tuominen vaatiikin sitten erinäisiä toimia lentokentällä, jos se on laitettava ruumaan.
Ota myös käteistä rahaa (korunoita) mukaasi, myös kolikoita. Lisäksi itse en tiedä, onko maassa tapana tinkiä, mutta ainahan voi kokeilla. Ja muista myös, että myyjinä saattaa olla henkilöitä, jotka eivät englantia osaa. Yhteistuumin asiat kyllä varmasti sujuvat tältä osin.
Kirpputorialueen omat kotisivut tässä, valitettavasti vain tshekin kielellä. Kannattaa muuten tsekata kuitenkin etukäteen aukiolo, näytti olevan heti sivun oikeassa ylälaidassa, jos kuitenkin on juuri silloin kiinni jostain syystä kun itse olet menossa. Näin ei tule turhaa reissua tehtyä.
Bleší Trhy Praha
U Elektry, Praha 9 - (karttalinkki alueelle tässä)
Ja miten sinne pääsee:
Raitiovaunu: linjat 8 ja 25 - jää pois pysäkillä U Elektry, siitä on kävelymatka alueelle U Elektry-katua pitkin. Paluupysäkin löydät samalta kadulta jolla jäit pois.

Metro: keltainen metrolinja B - jää pois pysäkillä Hloubětín, sieltä on jonkin verran kävelymatkaa, mutta parempijalkaisille ja hyvällä säällä tämäkin on mainio vaihtoehto.
Ja sitten malttia mukaan ja löytöjä tekemään!
Kaikki Bleší Trhy Praha -kuvat poimittu netistä: täältä, täältä, täältä
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig