31. heinäkuuta 2011

Rodina novinky - Perheuutisia
Keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011 Marušska ja Slávek kokivat onnellisen perhetapahtuman: he saivat ihanan pienen vauvan.


Virtahepoja Praha Zoo:ssa 23.9.2009


Onnelliset vanhemmat asuvat Prahan eläintarhassa ja ovat virtahepoja. Tämä pikkuinen hippovasikka syntyi klo 10:15 paikallista aikaa. Söpö pikkuinen oli heti täynnä elämää ja sulatti sydämet kertakaikkiaan. Kesäkuun lopulla vauveli esiteltiin eläintarhan kävijöille ja sitä on päässyt ihastelemaan äitinsä Marušskan seurassa.

Hippovauvelin äiti Marušska on syntynyt Ostravan eläintarhassa 29. joulukuuta 1999. Prahaan hän saapui tulvien jälkeen vuonna 2002. Marušska korvasi tuolloin tulvissa traagisesti menehtyneen toisen virtaheponaaraan, Lentilkan.

Hipon isä Slávek, on syntynyt Praha Zoo:ssa 30. lokakuuta 1984 ja hän on kuuluisan virtahepoherran Zuzanan poika. Slávek on antanut ns. kasvonsa Prahan eläintarhalle eri kampanjoissa, joita eläintarha on järjestänyt. Slávekilla on entisestään jo kaksi aikuista tytärtä, Bohunka ja Barborka, sekä kaksi poikaa Onyx ja Tomik. Pikkuhippovauveli on siis isälleen jo viides "lapsi".

Prahan eläintarhassa on virtahepoja ollut jo vuodesta 1933. Ensimmäinen Prahan eläintarhassa onnistuneesti syntynyt ja kasvatettu virtahepo syntyi vuonna 1977.


Info: Pragueinformation.eu
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig