Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

7. huhtikuuta 2015

Prague Outlet Fashion ArenaKuva

En ainakaan heti löytänyt vanhoista teksteistä, että olisin tästä ko. paikasta teille infonnut, joten tässä tulee kaikille shoppailun ystäville ja muillekin vinkkiä. (Kaikki jutun kuvat ovat netistä poimittuja).

Prahan ulkopuolella, Štěrboholyn kaupunginosassa sijaitseva 100 myymälää käsittävä outlet-kompleksi on nimeltään Fashion Arena Prague Outlet. Tänne ollaan pari vuotta sitten piipahdettu katsomaan, mitä oikein kyseinen alue pitää sisällään. Ja liikkeitä siellä kyllä olikin aina alusasuista ja urheilusta tunnettuihin vaatemerkkeihin. Muotia, sport-tuotteita, nahkaa, koruja, leluja, ... vaikka mitä. Tuotteita myydään siis noin 30 - 70 %:n alennuksella normihinnoista.
Kuva

Outlet-kasarmi on avoinna joka päivä klo 10-20 ja sieltä löytyy myös ravintoloita, jos alkaa välillä nälkä huikomaan vatsanpohjaa.

Yllä olevassa kuvassa näkyykin paikka hyvin, ympyrän muotoisena kehänä itse liikkeet, ja keskellä on parkkipaikkoja autoille.
Kuva

Alueelle on erittäin helppo mennä, ohje seuraavassa:


Ota vihreä metrolinja A ja ajele sillä aivan päätepysäkille Depo Hostivař asti. Sen jälkeen nouse maan pinnalle ja etsi bussipysäkki aivan metron ulostuloväylän jälkeen. Tästä lähtevät ilmaiset NonStop -bussit outlet Areenalle. Busseja menee 30 min välein ja niissä lukee hyvin Fashion Arena, josta ne tunnistaa. Ajo-aika kestää noin 8 minuuttia. Aikataulun löydät tästä.


Bussit jättävät outlet-myymäläalueen edustalle ja lähtölaituri takaisin löytyy kyllä hyvin, oli muistaakseni jättöpaikkaa vastapäätä.Kuva

Ja hei, ne kotisivut kaikkine infoineen, esim. alueen myymälöistä, löytyy tästä linkistä: http://www.fashion-arena.cz/enHomepages here: http://www.fashion-arena.cz/enSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig