20. tammikuuta 2015

Výtopna, ja juna meni jo !

Praha on täynnä yllätyksiä meillekin, jotka olemme siellä käyneet vuosikymmenen ajan. Mistä ihmeestä niitä aina putkahtelee, mutta juuri sen vuoksi tämä kaupunki onkin ihana: aina joka matkallasi löydät jotain uutta.
Yksi yllätys oli tämä hauska ravintola, joka on toiminut Václavin aukiolla jo vuosia. Jostain syystä emme tästä ole tienneet ennen kuin eräs paikalla käynyt vinkkasi siitä meille, joten kiitos maailmanmatkaaja Steffi Keravalta!

Tässä jaossa kyseinen vinkki nyt teille:
Ravintola Výtopna on perustettu Prahaan vuonna 2010. Samaisen formaatin alla toimii muutama muukin ravintola Tsekissä, ketjusta on siis kyse.
Erikoista tässä paikassa on se, että tila itsessään on kuin pieni rautatiemaailma: pöytien välissä suhailevat junat, rautateitä on ristiin rastiin ja pääasema sijaitsee ravintolan tiskillä. Väliasemia ovat sitten pöydät, joihin asiakkaiden tilaamat juomat tuodaan junalla. Kyllä vain. 
Vinkin saaneena kävimme täällä nauttimassa parit oluet, snapsin ja valkoviinin. Hinnat olivat edulliset. Ruoan laadusta meillä ei siis ole kommentoitavaa, koska emme syöneet. Palvelu oli hyvää.
Olimme täällä arkipäivänä ja päiväsaikaan, joten asiakkaita oli vähän; lapsiperheitä muutama. Ja tottakai nuo rautateitä viilettävät junat lapsia kiinnostivat! Tämä siis vinkkinä erityisesti teille, jotka olette Praha-matkallanne lasten kanssa liikkeellä. Tarjolla on lapsille oma menyy, sen löydät alta olevilta kotisivuilta muun infon lisäksi.
Osoite/Address:

Výtopna

Václavské náměstí 56 (Palác Fénix), Praha 1 (karttalinkki tässä / map link here)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig