20. helmikuuta 2015

Hotel Rokoko, hyvä kokemus



Hotel Rokoko keskellä, syyskuu 2014

Pitkästä aikaa uusi hotellituttavuus ja ihan hyvä sellainen, Hotel Rokoko.

Niinhän se on, että jotenkin sitä vain pitäytyy tutuissa ja turvallisissa hotelleissa, harvemmin tulee kokeiltua uutta, mutta tämä Rokoko sijaitsi mukavasti Václavin aukiolla, tarjosi huoneen meille sopivaan hintaan (tästä varauslinkistä) ja kuvissa näytti hyvältä, joten tänne majoituimme syyskuun reissulla 2014.

Valitettavasti huoneesta itsessään ei ole tullut tuolloin otetuksi kuvia, vain tuo ylempänä oleva, vastapäisen yökerho Duplexin kattoterassilta kuvaamamme otos, joten saatte tyytyä nyt netin tarjontaan tästä eteenpäin tämän jutun kera.



Kuva täältä

Jos etsii hyvää keskustahotellia, tässä yksi varteenotettava vaihtoehto. Hotellin sisäänkäynti on pikkuinen ja huomaamaton, mutta aivan itse Pasáž Rokoko:n vieressä (ylempi kuva). Kyseinen pasaasi on juuri se, josta löytää Cernýn alaspäin roikkuvan hevospatsaan ja Vinoteká Lucernan.



Kuva täältä

Hotellin vastaanottotiski on kapeahkossa tilassa ja itse huonekerroksiin pääsee vain hissillä, joita niitäkin on vain yksi (kuva yllä).

Mielestämme palvelu oli hyvää, hissi toimi ilman jonotusta (ainakin meille silloin) ja muutenkin hotellin yleisvaikutelma on siisti.


Kuva täältä

Meillä oli valittuna Executive -kahden hengen huone ja se oli juuri sopiva kaupunkilomalla oleville. Kylpyhuone oli siisti ja sieltä löytyivät kaikki tarpeellinen. Siivous, lakanoiden- ja pyyhkeiden vaihdot sujuivat kuin rasvattu, käytävätilat olivat myös siistit. Ei siis moitteen sanaa.



Kuva täältä

Aamiaisella emme käyneet, mutta uskoisin senkin kuvien perusteella olevan ok.




Osoite/Address:

Hotel Rokoko
Václavské náměstí 794/38, Praha 1 (karttalinkki tässä / map link)

Hotellin omat kotisivut / Hotel´s own homepages


Václavin aukio, syyskuu 2014



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig