9. marraskuuta 2010

AAA - Taxi Praha / Luotettavin ja varmin
Mikäli taksia Prahassa käytät, käytä AAA-Radiotaxia.


Keltainen AAA-taksi Prahassa

Yritys on toiminut luotettavuuden lipunkantajana jo 20 vuoden ajan Prahan taksipalvelujen alalla. Se on Prahan suurin taksiyritys. Taxit tunnistaa keltaisesta väristä ja kolmesta A-kirjaimesta auton kyljissä.

Harmillista myöntää, mutta kaikki Prahassa toimivat taksiyrittäjät eivät aina ole sieltä luotettavimmasta päästä. Matkansa voi pilata ottamalla tunnukseton tai tunnuksellinen taksi ns. lennosta kaupungilla. Kaikissa takseissa ei aina ole taksamittaria, maksu määräytyy vähän kuskin mukaan. Maksettaessa matkaa saattaa asiakkaalla ja kuljettajalla olla eri näkemys matkan hinnasta, eivätkä kaikki taksikuskit puhu edes välttävää englantia. Helpointa on käyttää turvallista, taksamittarin omaavaa, luotettavaa palvelua, jossa henkilökunta puhuu englantia. Käytä siis AAA-Taksia.

AAA Radiotaxi Prahan tarjoamat palvelut:
 
- Taksipalvelut Prahassa, Tšekin tasavallassa ja ulkomailla.
- Elintarvikkeiden ja pienten esineiden kuljetus kotiovelle.
- Asiakkaan auton kuljetus kotiin (drinkservis).
- Tavarakuljetusten välitys.
- Useampien henkilöiden kuljetus (tila-autot).
- Kuriiripalvelut (päivittäin 2 500 km reiteillä koko Tšekin tasavallan alueella).
- Lähimmän auton välitön etsintä tietokoneen avulla.
- Hinta-arvio ennen matkaa.
- Auton paikalle tuonti Prahassa maksutta.


Voit tilata taksin jo valmiiksi lentokentälle saapuessasi Prahaan. Tilaus käy näppärästi netin kautta tai tottakai voit myös soittaa puhelimitse. Hyvät nettisivut suomenkielellä löydät tämän linkin takaa.

Tarkastele sivuja ennen matkasi alkua ja laita taksin tilauspuhelinnumero muistiin. Taksikeskus puhuu sujuvaa englantia.
 Teksti: Omaa sekä AAA-Taxi-sivuilta
Kuva oma.


SHARE:

7 kommenttia

 1. Ikävä todeta, että myös tähän ennen luotettavaan taksifirmaan on nyt pesiytynyt myös huijareita.
  Ensinnäkin tolpalta otetuissa AAA-takseissa esiintyy välillä "viritettyjä" taksamittareita, eli matkan pituuteen nähden veloitetaan selkeästi liikaa.
  Toisekseen saimme myös selkeän mittarittoman rosvotaksin kerran alle, jossa oli kuitenkin AAA-tunnukset.
  Turvallisin tapa tilata taksi on ennakolta joko puhelimella tai netistä, nämä ovat toimineet pääasiassa moitteetta ja rehellisesti.

  VastaaPoista
 2. No niin, olipa hyvä kun kerroit kokemuksistasi. Harmillista, että aina löytyy pieni joukko niitä, jotka pilaavat omalla toiminnallaan suuremman joukon jutut. Pätee näköjään tässäkin ; (

  Kiitos vinkistäsi, että puhelin tai netti on ne oikeat. Suora tilaaminen puhelimitse vaikka sieltä AAA-taksikeskuksesta on varmaan luotettava tapa. ... ainakin vielä.

  VastaaPoista
 3. Olemme olleet Prahassa kaksi päivää ja kuudesta AAA-taksikuskista kolme on yrittänyt huijata. Heti saapuessa hotellin respa varoitti AAA-takseista. Kannattaa aina kysyä kuskilta etukäteen, mitä matka maksaa.

  VastaaPoista
 4. Hyviä kommentteja, asia on juuri niinkuin kerroit. Mutta mikäköhän on oikean suuntainen korvaus lähdöstä vaikka, päivä / yöaikaan, ja mikä on oikea kilometritaksa.

  Yksi vaihtoehtohan on tehdä kuskille tarjous matkasta paikasta x kohteeseen Y: varmaan toimii.

  VastaaPoista
 5. Yksi vaihtoehto on ensin kysyä etäisyys kohteesta x kohteeseen y. Ja tämän jälkeen voi sopia kuljettajan kanssa korvauksen valuuttaa/kilometri, korvauksen. Ja sovitaan, että alussa auton trippi nollataan. Ja käytetään sitten sitä trippimittarin lukemaa. Laskimella lopuksi tarkastetaan paljonko hinta on.

  Muussa tapauksessa hinta pitää sopia etukäteen.

  VastaaPoista
 6. Harmittavaa, että kyseinen firma on saanut huonoja vaikutteita : ( Me olimme Prahassa viimeksi tämän vuoden (2013) toukokuussa ja käytimme kaksi kertaa AAA-taksia. Kummallakin kerralla otimme kulkupelin allemme kadulta parkista. Matkat vanhasta- ja uudesta kaupungista ylös Linnakukkulalle ja hotelli Savoyhin Keplerova-kadulle teki toisella kerralla 250 korunaa ja toisella 270. Taksit ajoivat alkumatkan eri reittejä, siitä varmaan tuo hinnan erilaisuus. Taksiin noustessamme ei tullut mieleenkään kysyä matkan hintaa, annoimme kuskin vain viedä. Hinnat tuntuivat sopivilta. Ensi kerran Prahan reissulla ollaan siis varovaisempia. Olemme käyttäneet hyvin vähän taksia kun yleensä olemme ostaneet 24 h / 3 vrk -julkisen liikenteen lippuja ja hotellit ovat yleensä sijainneet mukavasti ratikka- ja metropysäkkien läheisyydessä. Muutenkin olemme käyttäneet juuri tuota julkista liikennettä tosi paljon hyväksemme. Kiitos teille kommenteista; kaikki on tervetullutta !

  VastaaPoista
 7. Tuonne hotelli Savoyhin pitäisi päästä alle 200:lla korunalla aina. joten pientä ekstraa tekin maksoitte.
  Android- ja iphone-puhelimien omistajille ilouutinen on uusi AAA-radiotaksin sovellus, jossa rekistöröitymällä saa aina 14,90Kc kilometritaksalla auton! On muuten todella kätevä käyttää ja ylihintaiset kyydit jäävät historiaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig