Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

28. elokuuta 2018

Veggie Naplávka - Vegaaniruokien festarit 9.9.2018



Tästä oli pakko infota, koska tsekkiläinen ruoka on rasvaista ja pääosiltaan lihaan pohjautuvaa, ja nyt olisi kevyempää tarjolla. Miltä kuulostaa vegaani gastronomia ja vegaanisyömisen tulevaisuuden pohdinta? Jos olet Prahassa sunnuntaina 9.9., ota ihmeessä vinkistä vaarin ja lähde kävellen tutustumaan Vltava-joen varteen, Rašínovo nábřeží -rantakadulle vegaaniruoan ihmeisiin.  Tämä Veggie Naplávka -festari on avoinna koko sunnuntain klo 9 - 19, eikä pääsymaksua ole. Sen kun vain liittäydyt joukkoon mukaan.

Lähes 80 eri näytteilleasettajaa tarjoilee tietoa alkaen eläinten hyvinvoinnista ja päättyen vegaaniseen elämäntapaan - sekä kaikkea siltä väliltä. Ja aiheena on siis vegaaninen tulevaisuus; miltä se näyttää ja miten se kehittyy. Lisäksi ostettavana on aiheeseen liittyviä herkkuja. Varaa mukaasi jälleen taskuun kertyneitä kolikoita ja pientä setelirahaa; välttämättä maksupäätteitä ei täällä kaikilla ole ja tasaraha on tällaisissa paikoissa aina plussaa.

Lähde siis tutkailemaan tilannetta ja herkuttelemaan. Osta mukaan take away -annokset ja lounasta rauhassa kauniin Vltava-joen rannalla tai lähimmän puiston penkillä. Lisäinfoa tapahtuman Facebook-sivulta.

Osoite:

Rašínovo nábřeží, Praha 2 (karttalinkki)

Miten mennä:

Kävellen on paras, mutta rantakadulla kulkevat ratikat 2, 7, 12 ja 17 - jää pois lähimmällä pysäkillä kun näet festarialueen.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig