14. lokakuuta 2011

Pizzeria Grosseto - Palanen Italiaa Vinohradyn kaupunginosassaVaikka tämän ravintolan nimi viittaa pizzoihin, saa sieltä muutakin ruokaa, joten älä ohita tätä infoa, vaikka et pizzan ystävä olisikaan. Kyse on nimittäin italialaisvaikutteisesta ravintolasta.


Pizzerian logo - kuva täältä
Pizzeria Grosseto sijaitsee Vinohradyn-kaupunginosassa, aivan Náměstí mírun (vihreä linja)  metroaseman vieressä. Kyse on ravintolaketjusta, jolla on samannimisiä paikkoja Prahassa neljä muutakin. Me olemme kuitenkin vierailleet vain tässä paikassa pari kertaa.

Ravintolan sisäänkäynti vie ensin sisätiloihin, joissa pöydät olivat miltei täynnä paikallisia ja se on aina hyvä merkki: jos ruoka kelpaa näin hyvin paikallisille, se kelpaa silloin myös meillekin. 

Tässä Vinohradyn Pizzeria Grossetossa on viehättävä terassialue sisäpihalla ja kumpanakin kertana me olemme syöneet juuri siellä. Varsinkin lämpimään kesäiseen ilta-aikaan pöydillä palavat kynttilät ja viehättävä miljöö luovat rauhallisen ja tunnelmallisen ruokailuhetken hyvän ruoan ja palvelun parissa.  
Ravintolan hinnat ovat sopivat, olut ja viinilista ok ja ainakin meidän kohdalle on kumpanakin ruokailukertana osuneet tarjoilijat, joiden palvelu on ollut hyvää. 
Ruoka on ollut maukasta. Itse olen syönyt mm. pastaa ja mieheni kunnon pihviaterian. Molemmista kerroista jäi hyvä mieli.

Ravintolan kotisivut oheisesta punaisella vahvennetusta linkistä, esittelyssä menuut yms. ja jokainen ruokapaikka erikseen. Sivut ovat englanniksi, valitse ensin yläpalkista ravintolasi sijainti, eli Vinohrady. Klikkaa siis: Pizzeria Grosseto.

Kulkiessasi pitkin Vinohradyn katuja tai noustessasi ylös metrosta maan pinnalle, käyhän ihmeessä kokeilemassa tätä paikkaa. 

Pizzeria Grosseto Vinohrady
Francouzská 2, Náměstí míru, Praha 2 (karttalinkki tässä)

Metro: vihreä linja A, jää pois pysäkillä Náměstí míru.
Raitiovaunut: 4, 10, 16 ja 22 kulkevat aivan ravintolan vierestä, jää pois pysäkillä Náměstí míru.
 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig