Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

31. maaliskuuta 2012

Praha Zoon kesäkausi 2012 alkaa tänäänTänään lauantaina Praha Zoo aloittaa virallisesti uuden kesäkauden. Tämä eläintarha on avoinna ympäri vuoden, mutta kesäkausi tuo enemmän eläimiä ulkoaitauksiin ja erilaisia tapahtumiakin järjestetään talvikautta enemmän.


Zoohon pääsee kesäaikaan myös risteilyveneellä - kuva täältä


Tänään avajaisissa vierailevat mm. Bohuslav Svoboda, kardinaali Dominik Duta ja maan yksi tunnetuimmista näyttelijöistä, Tatjana Vilhelmová. Tarjolla on eläinnäytöksiä, musiikkia ja markkinatunnelmaa.

Yksi avajaisten asioista on eläintarhan uusi logo. Tätä kirjoittaessani en vielä siis tiedä, minkälainen tuo uusi logo tulee olemaan, mutta lisäilen kuvan tähän myöhemmin.Toivotaan, että sää on hyvä !

PS. Prahan eläintarhaan laivaristeilyistä löydät tältä sivulta enemmän infoa: http://www.praguesteamboats.com/river-cruises-to-prague-zooSHARE:

4 kommenttia

 1. Hei, mistäs tuohon paattiin pääsee kyytiin? sivujen ohjeet on kovin karkeat .. http://www.zoopraha.cz/en/before-visit/how-to-get-there

  VastaaPoista
 2. Paikka veneen lähtölaiturille pitäisi löytyä jostain Rašínovo Nabrezi-kadulta (Vltava joen rantakatu) ja Palackého-Jiráskův siltojen väliltä. Ilmeisesti veneessä on kyllä hyvin huomioitava "Praha Zoo"-kyltti. Lähdöt viime vuonna olivat lähtölaiturilta klo 9, 12 ja 15:30; tämän päivän lähtöajoista en osaa tässä vaiheessa sanoa. Hinta on ollut 150 korunaa aikuisilta ja 80 korunaa lapsilta. Takaisin lähdöt Zoozta klo 10:30, 13:30 ja 17:00.

  Jos jostain löydän uudet aikataulut, infoan niistä kyllä; vielä mennään vanhoilla, jotka voivat edelleen pitää paikkansa.

  VastaaPoista
 3. PS: lisäsin tuon laivainfon tuohon jutun loppuun, josta löytyy edes hippusen lisää tietoa jokilaivaristeilyista eläintarhaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! ja kiitos blogista - tuntuu että siellä suomessa tunnetaan Prahan tapahtumat paljon paremmin kuin täällä tv-tornin varjossa :)

  VastaaPoista

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig