27. joulukuuta 2010

Uudenvuodenyön tapahtumia Prahassa


Praha joulukuu 2010

Myös Prahassa paukutellaan vanha vuosi pois ja vastaanotetaan uutta iloisin mielin. Tapahtumia kaupugissa riittää, tässä muutama pieni vinkki jos olet lähdössä sinne uudeksi vuodeksi:

Jotkut ravintolat ja baarit pyytävät uudenvuodenaattoyönä sisäänpääsymaksua. Tähän monesti sisältyy jotain pientä lisäkettä, kuten livebändin musisointia tai jotain syötävää. Tarkista lippua ovelta ostaessasi, että jos haluat mennä välillä puolilta öin katsomaan ilotulitusta ulos, pääset sisään takaisin samalla lipulla. 

Tuona yönä Prahassa on tarjolla myös oopperaa ja konsertteja. Lippuja voit tarkastella ja varailla tästä linkistä. Uuden vuoden aattoyö on mainio ajankohta lähteä katsomaan vaikkapa Mustaa Teatteria eli Black Light Teatteria. Esitykset niihin sekä myös marionettinukketeattereihin tuona yönä löytyvät tämän linkin alta.

Jokilaivaristeily Vltavalla: Praha Party Boat vie sinut joelle risteilemään klo 21-02, tarjolla musiikkia, ruokaa ja juomaa sekä ilotulituksen näkeminen puolilta öin laivan kannelta. Lippu tähän tapahtumaan 2750 korunaa, sisältäen tervetuliaisdrinkin ja lasillisen Tsekkiläistä shampanjaa, kylmät ja lämpimät ruuat buffet-pöydästä. Ruokajuomat ja muut juomat maksavat erikseen. Risteilyllä näet myös ilotulituksen lisäksi Prahaa iltavalaistuksessa. Tästä linkistä saat varata liput, kts. kohta "Book". Varauslomakkeen mukana tulevat sitten kartta, josta näet mistä laiva lähtee (Rantakadulta).

Aloha Coctail & Music Bar: Tänne ottamaan uusi vuosi  vastaan Havajilaistunnelmin! Lippu sisään maksaa 1800 korunaa. Osoite Dusni 11, Staré Mesto eli Vanha kaupunki. Lipun hintaan sisältyy pieni buffetruokailu ja tanssia voi klo 5 asti aamuun.

Restaurant Papas: Paikka tarjoaa säpinää koko yöksi. Paikalla musiiikista vastaa mm. 70-luvun biisejä soittava livebändi ja jonkinlainen vesi- ja tulishow on myös luvassa. Lipun hinta 1875 korunaa, joka sisältää juomat. Osoite Betlemske Namésti, Staré Mesto eli Vanha kaupunki.

Paljon muitakin ravintoloita ja pubeja löytyy, niitäkin löydät tämän linkin alta.


Parhaimmat paikat nähdä vuosittainen puolen yön aikaan taivaalle räiskyvä ilotulitus löytyvät Vltava-joen rannalta, kuten Kaarle-silta ja Vanhan kaupungin joenrannan reuna sekä Kampa-saari Malá Stranan puolella. Huomioi kuitenkin, että paikalla on lisäksesi tuhansia muita ihmisiä; pidä siis laukustasi tai lompakostasi huoli taskuvarkaiden varalta, joita ihmismassojen seassa kulkee!Vinkit: Pragueexperience.com
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig