Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

21. joulukuuta 2010

Tilaa liput etukäteen Prahan kulttuuririentoihin


Black Light Theatre eli musta teatteri, tännekin voit varata lippuja


Jos olet menossa Prahaan ja sinua kiinnostaisi mennä esimerkiksi johonkin konserttiin tai teatteriin, niin seuraavassa pari nettisivua, mistä voit tilata etukäteen lippuja:

Ticketportal.cz -on nettisaitti, jonka avulla voit katsoa Prahassa tarjolla olevia tapahtumia, ja varata heidän sivujensa kautta lippuja mm. teatteriesityksiin, musikaaleihin, konsertteihin ja urheilutapahtumiin. Sivuilta löytyy Englannin lippu jota klikkaamalla teksti vaihtuu englanniksi. Maksun voi suorittaa luottokortilla. 



Pragueexperience.com -on toinen nettisaitti. Kun sivu avautuu on vasemmassa laidassa "Prague guide" -alla mm. oopperoita ja musiikkiesityksiä sekä ns. mustan teatterin eli Black Light Theatre esityksiä. Klikkaamalla kohta auki saat näkyville päivämäärät, esityspaikat, esityksen nimen ja lippujen hinnat. "Book tickets"-kohdan kautta avautuu varauslomake ja kun olet tiedot täyttänyt onkin maksun aika. Jälleen maksaminen luottokorttien avulla.



Jos maan oma kieli tuntuu vaikealta, kannattaa aloittaa kulttuurin nauttiminen esimerkiksi juuri mustan teatterin tai konserttiesitysten kautta. Varsinkin klassisen musiikin konsertteja järjestetään Prahassa miltei joka ilta, joten valinnan varaa on. Ota alku helpoimmasta, esimerkiksi Vivaldin Neljä Vuodenaikaa tai Mozartin Don Giovanni. Muista myös marionukketeatterit; nekin sujuvat katsoen helposti, vaikka kieltä ei ymmärtäisikään.

Sitten vain nauttimaan !

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig