HEL- PRG ... and other Czech stories

1. huhtikuuta 2017

Nyt on tarjolla makeaa mahan täydeltä!Nam ja nam! Tämä ei ole aprillipila, vaikka tänään aprillipäivä onkin. Tämä herkkujuttu on totisinta totta: piipahda Prague Candy Festival -tapahtumaan, jos makean hammasta kutittaa.
Festarit järjestetään lauantaina 8.4.2017, kello 12:00 - 19:00. Paikkana Hotel Pyramida, kauniissa Břevnovin kaupunginosassa. Hotelli itsessään on jo nähtävyys sillä nimeensä liittyen se vaikuttaa pyramidilta ihan oikeasti. Ja paikalle pääset mukavasti raitiovaunulinjalla nro 22 tai 23, samat, jotka menevät Linnakukkulan kautta - jatkat vain eteenpäin.
Nämä jo toiset Candy Festivaalit kokoavat yhteen niin kondiittoreja kuin karamellin valmistajia. Täällä voit paitsi ostaa ja maistella, niin myös nähdä ja saada kenties vinkkejä kakkujen koristelemiseen tai uuden leivonnaisen (leivosten) tekemiseen. Kamerat siis mukaan, sillä värikkäitä ja herkullisia kuvia on nyt saatavilla.
Jotakin marsipaaniin liittyvää on myös luvassa; ehkäpä jokin näytös? Lisää kotisivuilta, jonne linkki löytyy alta.
*** HUOM:  Näppärimmät käyvät ostamassa muutamat ihanaiset käsin tehdyt suklaat tai pienet leivokset mukaan (Take Away), sekä paluumatkalla kaupasta jo valmiiksi viilennetyn kuohuviinin ja istahtavat herkkujen kanssa Vltava-joen varteen penkille tai jonnekin puiston reunamalle nauttimaan piknikistä, Prahan tunnelmasta ja ihanasta kevätsäästä. Voiko parempaa iltapäivähetkeä enää viettääkään!
Kokoa itsesi ja lähde nauttimaan makean maailmaan! Söpöt tapahtuman omat kotisivut löydät tästä.
Liput tapahtumaan netistä, tai oveltakin voi käydä kysymässä. Hinta 200 korunaa per hlö netin kautta, ovelta 250 korunaa, erillinen VIP-lippu 350 korunaa (siitä infoa tässä, englanninkielinen teksti tulee kun vierittää palkkia alaspäin).
Osoite:
Orea Hotel Pyramida (kotisivut)
Bělohorská 24, Praha 6 - Břevnovin kaupunginosa (karttalinkki)
Raitiovaunut: linjat 22, 23 ja 25 kulkevat Bělohorská-kadulla - jää pois pysäkillä Malovanka, se on miltei hotellin edustalla eli "olet kohteessa".
Kaikki herkkukuvat on valitettavasti poimittu netistä; itseltä ei näin makeita löytynytkään: täältä, täältä, täältä, täältä.
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig