HEL- PRG ... and other Czech stories

27. syyskuuta 2016

Hamleys - Lelutaivas lapsille ja lapsenmielisilleOlen aikaisemmin vinkannut teille lelukaupasta nimeltä Sparky´s, mutta nyt taitanee tuo paikka jäädä toiseksi tälle kaupungin uudelle löydölle: Hamleys.

Lelujen taivaaksikin voisi tätä myymälää kutsua, sillä ihan pelkkä ihasteluvierailu saa jo sisäisen lapsenäänen kuuluville näin aikuisellakin. Täällä voit viettää aikaasi vain katselemalla, mutta myös pelaamalla/osallistumalla, sillä myymälässä on pieniä kokeilun arvoisia miniosastoja. Näin äkkiseltään ympäriltämme löytyi ainakin autorata ja pieni huvipuisto. Itselleni huokauksia aiheuttivat kaikki ihanat pehmoeläimet, joita löytyykin kiitettävästi ja joka lähtöön pienestä suureen.


Koirarotuja löytyy erilaisia, miltei metrin mittaisia magnusteja, metsäneläimistä mm. pöllöjä, kettuja ja,  karhuja ja, ja, ja .... vaikka mitä.
 

Hamleys on brittiläinen ketju, jonka myymälöitä löytää ympäri maailman. Ketjun kotisivut löydät tästä linkistä. Maailmanmatkaajat löytävät sieltä myös myymälät, kuten Prahassa sijaitsevan.

Ja kun kerran brittiläisestä ketjusta on kyse niin tottakai Prahastakin löytyy ihan oma pieni osastonsa karhuherra Paddingtonille, sekä englantilaisia punaisia (pakettiauton kokoisia) kaksikerrosbussejakin näkyi muutama, samoin mustia taksiautoja; kaikki pakattuna leluihin.


Menkää ja tutustukaa, ihmetelkää ja nauttikaa!


Osoite:

Hamleys

Na Příkopě 14, Praha 1 (karttalinkki)Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig