Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

28. joulukuuta 2011

Kahvilla melkein Pariisissa ... mutta kuitenkin PrahassaCafé Paris, joulukuu 2011


Hotel Parisin aulassa on myös ravintola ja kahvila. Kävimme viime Prahan reissullamme kahvittelemassa kyseisessä kahvilassa pari kertaa. Aikaisempina Prahan käynteinämme olemme vain kävelleet kyseisen hotellin ohi ja ihailleet rakennusta. Nyt uskalsimme viimein poiketa sisään. 

Tätä paikkaa voi suositella niille, jotka haluavat hetkeksi pistäytyä 1920-luvun tunnelmaan, erittäin hyvään palveluun ja herkkujen pariin.


Kahvi Café Parisin tapaan, mmm ....

Hotellin ravintola on nimeltään Sarah Bernhardt,  ja se on kaunista arkkitehtuuria. Se on nimetty Sarah Bernhardtin mukaan joka oli oman aikansa kuuluisa näyttelijä ja laulaja. Kyseisestä henkilöstä on Alfons Mucha tehnyt maailmankuulut kuvat.  


Kahvilan interiööriä
Ravintolan sisustus on klassinen ja myötäilee Art nouveau -tyyliä. Sarah Bernhardt gourmetravintola tarjoaa Ranskan ja Tsekin keittiöiden herkkuja.


Kuva kahvilasta täältäSen sijaan kahvila "Café de Paris" on myös kaunis sisustukseltaan ja myötäilee tuota herkullista Art nouveau-tyyliä. Hetkeksi kahvilan mukavilla tuoleilla voit siirtyä 1920-luvun aikaan ja Pariisiin; jos vain haluat. Kahvilan menu tarjoaa muutamia hyviä herkkuja, joita kannattaa kokeilla.

Yllä olevassa toisessa kuvassa esiintyvä kahvilan oma nimikkokahvi vei kyllä kielen mennessään. Kahvi koostuu kahdesta espressosta, jonka päällä oli niin vahvaa kermavaahtoa, jota ei voi sanoin kuvailla. Vaahto oli hyvin raskasta, tuhtia ja erittäin hyvää. Aivan kuin olisi syönyt Mascarponen ja kermavaahdon risteytystä tai jotain kotitekoista kermajäätelöä; aivan ihanaa.


Miehellä espresso, konjakki ja sikari; lomaherkuttelua !Hotellin omat kotisivut täältä, sieltä löytyy myös kahvila ja ravintola: http://www.hotel-paris.cz/

Ja mikä ettei estä varaamasta kyseisestä hotellista myös huonetta Prahan matkaa varten, joko hotellin omilta kotisivuilta tai vaikkapa Hotels.com:in kautta.

Hotel Paříz

U Obecního domu 1, Praha 1 (aivan Tasavallan aukion läheisyydessä), karttalinkki tässä.


 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig