HEL- PRG ... and other Czech stories

3. tammikuuta 2012

Restaurant Nad Královskou oborou


 

Viime Prahan reissullamme eräänä päivänä kävelimme Letnán puistoalueella. Nousimme lopulta erästä erittäin korkeaa mäkeä ylös pitkin kävelytietä ja osuimme suoraan tämän ravintolan edustalle. 

Lounasaika kun oli ja nälkä kurni vatsojamme, päätimme astua ulkoapäin hyvin siistinnäköiseen ravintolaan sisään. Tätä paikaa voimme suositella lämpimästi, kokemus oli oikein positiivinen. Ravintolan tiski


Restaurant Nad Královskou oborou tarjoaa hyvää tsekkiruokaa ja olutta. Paikka on sisältä oikein siisti ja seiniä koristavat erilaiset täytetyt metsäneläimet, kuten metsäkauriin päät, sekä aseet.

Listalta valitsimme lounasruuaksemme gulassin kumpikin ja ruokajuomaksi olutta. Gulassi oli hyvää. Viereisiin pöytiin näytettiin tarjoilevan myös herkullisen näköisiä ruokia, joten uskomme, että täällä jokainen listalla oleva ruoka on ok.

Palvelu oli myös hyvää, vaikkakin tarjoilija ei puhunut oikeastaan lainkaan englantia, hyvin kuitenkin pärjättiin ja tultiin ymmärretyiksi.


Ravintolan sisäänkäynti


Ravintolan omat tsekinkieliset kotisivut menuineen löydät tästä linkistä: http://www.nadkralovskouoborou.cz/


Ravintolasta poistuessamme kävelimme pitkin Čechova-katua ja ihastelimme katua reunustavia aivan todella upeita jugend-taloja pienine etupihoineen. Katu oli hiljainen, mutta se päättyy vilkasliikenteiseen kolmen kadun risteykseen.

Tänne ravintolaan palataan vielä joskus toisella kertaa ! 


Restaurant Nad Královskou oborou

Nad Královskou oborou 31, Praha 7, Letnán alue (karttalinkki tässä)

Pääset ravintolan  lähettyville raitiovaunuilla 25 ja 26, jotka kulkevat pitkin Milady Horákové-katua, jää pois pysäkillä Sparta eli Sparta-areenan edustalla. Siitä on sitten pieni kävelymatka ravintolaan vaikkapa juuri tuota kaunista Čechova-katua pitkin.Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig