HEL- PRG ... and other Czech stories

6. tammikuuta 2012

Shakespeare and Sons - Englanninkielistä kirjallisuutta kaupanTässä viime aikoina kun olen kirjoittanut jotain pientä kirjallisuudesta, menköön tämäkin postaus siihen samaan. Taitaa tästä tammikuusta tulla nyt "Kirjallisuuden tammikuu". 

On nimittäin pakko esitellä teille eräs kirjakauppa ja kahvila, sekä nettikirjakauppa; kaikki saman nimen alla.


Kuva täältä


Shakespeare and Sons on elegantti kirjakauppa ja kahvila herttaisen vanhanaikaisessa kaupunginosassa, nimittäin Vršovicessä, aivan Vinohradyn kupeessa ja lähellä keskustaa. Kyse on kuitenkin kirjakauppaketjusta, joita löytyy mm. muualtakin Euroopasta. 

Toinen samanlainen kirjakauppa-kahvila sijaitsee Prahassa aivan Kaarle-sillan kupeessa, mutta suosittelen ottamaan raitiovaunun ja suuntaamaan mieluummin vehreän kauniiseen Vršovicen kaupunginosan liikkeeseen. Sieltä on nimittäin varmasti turistihälinä poissa ja tutustuminen tuotteisiin helpompaa.


Kuva täältä


Tämä kirjakauppa myy englanninkielistä tsekkiläistä kirjallisuutta ja muutakin. Lisäksi  myynnissä on myös käytettyjä kirjoja, joten löytöjä saattaa päästä tekemään.

Kirjakaupassa järjestetään mm. runo ja proosailtoja, joten tässä myös vinkki teille, jotka asutte Prahassa pidempään ja osaatte maan kieltä. Pienestä kahvila-baarista saa normaali kahvilatuotteiden lisäksi tietysti olutta ja viiniä, sekä paikasta löytyy myös peli-ihmisille backgammon- ja sakkipöytiä.

Kirjakauppa Shakespeare and Sons pitää myös nettikirjakauppaa ja sivut ovat englanninkieliset. Tarjonta näytti näin päällisin puolin oikein hyvältä ja paljolta ! 

Löysin heti Bestseller-listalta Václav Havelin teoksen "Leaving", hintaan 269 korunaa eli n. 10 euroa.

Katso, mitä tarjontaa on ja ihastu.

Linkki sivuille on tässä: http://www.shakes.cz/


Shakespeare and Sons

Krymská 12, Praha 10 (karttalinkki tässä)

Parhaiten tänne pääset raitiovaunuilla 4 ja 22, jotka kulkevat pitkin Francouzská-katua. Jää pois pysäkillä Krymská.Shakespeare and Sons

U Lužického semináře 10, Praha 1 / aivan Kaarle-sillan kupeessa Malá Stranan puolella (karttalinkki tässä)

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig