Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

16. helmikuuta 2011

Hotel JulišHotel Juliš  - Jos olet menossa Prahaan ensimmäistä kertaa, tähän hotelliin kannattaa majoittua, sillä ensikertalaiselle tärkeimmät nähtävyydet ovat aivan lähietäisyydellä. Tämä on meidän yksi suosikkihotelleista juuri sen hyvän sijainnin ja huoneiden siisteyden, sekä tilavuuden takia. Suosittelen !

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, Václavské náměstí:lla eli Vencelauksen aukiolla. Aivan vieressä on Mustek-metroasema sekä raitiovaunukadut Jindřišská ja Vodičkova eli jos haluat liikkua julkisilla liikennevälineillä, sekin sujuu hyvin.

Täällä ollaan yövytty useasti jos ollaan haluttu yöpymispaikka aivan keskustasta. Hotellista on lyhyt kävelymatka Vanhaan kaupunkiin tai  Tasavallan aukiolle.


Kuva huoneesta - täältä

Hotelli on neljän tähden hotelliksi rankattu. Hotelli on yleisilmeeltään siisti, ja huoneet ovat oikein tilavat. Huoneista löytyy mm. vedenkeitin, jääkaappi ja astiat kahdelle. Kylpyhuone on suihkullinen ja ammeellinen. 

Hotellin takapihalta avautuu näkymä Fransiskaanipuutarhaan.

Aamiainen kuuluu hotelliyön hintaan, mutta siellä emme ole käyneet. Yleensä aamiaistamme jossain Prahan ihanista kahviloista tai sitten haemme jotain pientä syötävää huoneeseen.

Jos hakee siistiä ja tilavaa keskustahotellia,  Juliš-hotelli on hyvä vaihtoehto.


Hotelli ulkoapäin - kuva täältä

Huonevarauksen voi tehdä vaikkapa tästä, Booking.com:in kautta. Sieltä voit lukea myös hotellissa yöpyneiden arvosteluja.Ohessa hotellin omat kotisivut, joista voi myös varauksen tehdä ja katsoa paikkaa tarkemmin, klikkaa: http://www.hotel-julis-prague.comHotel Juliš

Václavské náměstí 22, Praha 1

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig