Prahaan ja tšekkiläsyyteen keskittyvä blogi ~ Matkavinkkejä & omia kokemuksia meille rakkaasta Prahasta

30. syyskuuta 2018

Restaurace Bredovský Dvůr - Simppeliä tsekkiruokaa tiilisten holvikaarien allaSyyskuisena päivänä kävellessämme loppuiltapäivästä kohti hotelliamme Poliittisten vankien kadulla (Politických vězňů) huomasimme kadun toisella puolen Pilsner Urquellin merkin rakennuksen seinässä. Katsoessamme tarkemmin mistä pubista oli kyse, huomasimme kyseessä olevan ravintolan ja, koska nälkä kurni jo vatsassamme, päätimmekin piipahtaa sinne sisään. Tätä samaista katua pitkin olemme useasti kävelleet ja jostain syystä paikka on jäänyt meiltä huomaamatta.
 

Astuimme siis sisään ravintolaan, Restaurace Bredovský Dvůr. Koska lounasaika oli jo mennyt hyvän aikaa sitten ohi ja illallisaika ei vielä alkanut, paikka oli melko tyhjän oloinen. Jotensakin heti kuitenkin tunnelma otti mukaansa ja tiesimme tulleemme melko aitoon tsekkipaikkaan syömään. Tiskin takaa meidät heti huomioitiin ja saimme vapaasti valita pöydän kauniiden tiilisten holvikaarien alta.

Menu on simppeli, hinnat sopivat ja omat valintamme annoksiksi olivat hyvät. Tarjoilija kiikutti pöytään olutta edellisen tuopin tyhjennyttyä ja kirjaili tuoppien määrät tukkimiehen kirjanpidon tapaisesti pöydälle jätettyyn paperilappuun.

Bredovský Dvůr kertoo omilla kotisivuillaan tarjoilevansa perinteistä tsekkiläistä keittiötä. Paikka on auki päivittäin iltaan asti; klo 23. Oluena toimii Pilsner Urquell, jota johdetaan säiliöstä kolme metristä putkea pitkin oluthanaan. Ravintolalla on paitsi tämä tila, jossa me ruokailimme, mutta myös sisäpihalle avautuva katettu terassialue. Asiakaspaikkoja on yhteensä sisätiloissa 150 ja puutarhan puolelle mahtuu kesäkeleillä vielä 60 lisää.

Illan ehtiessä pidemmälle, paikka varmasti solisee tsekinkieltä paikallisten täyttäessä sen.

Hyvä ja nopea, ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää ja plussaa meille asiakkaiden sen hetkinen vähyys (= ei meteliä).


Osoite:

Politických vězňů 935/13, Nové Město (ns. Uusi puoli), karttalinkki tässä.

 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Karhunkadun Kafka
Blog Design by pipdig